Tussenstand: €45.482
DONEER
Deelnemers: 827
Doe mee!

Paul Blank, onze spreekstalmeester

Wie de afgelopen jaren heeft meegedaan aan de Verbeeten Challenge zal zijn warme stem direct herkennen. Wie is toch die man die alle deelnemers succes wenst, finishers warm onthaalt en deelnemers een podium geeft om hun verhaal te vertellen? Vandaag stellen we je voor aan Paul Blank, onze spreekstalmeester.

Je zou het door zijn jeugdige enthousiasme niet direct zeggen, maar Paul is de zestig al ruim gepasseerd. Hij is van helpen, verbinden, sterker maken, oprechtheid en humor. Daarnaast is hij ontzettend betrokken. “Sinds 3 jaar zet ik me in voor de Verbeeten Challenge. Ik ouwehoer de dag aan elkaar, met veel respect voor al die kanjers die een topprestatie leveren en hiermee bijdragen aan ons doel. Het is een dag vol emoties. Emoties van YES! het is me gelukt, emoties van “de herinnering”, emoties van de rollercoaster die beleefd is. Hier is niets mis mee, zolang we onze emoties maar niet negeren en ze een mooie plaats geven.”

Over zijn drijfveer om zich als vrijwilliger in te zetten voor de VC is de spreekstalmeester kort en krachtig. “Het doel! Simpel, niets meer dan het doel. O ja, en het feit dat er geen centen aan strijkstokken blijven hangen. Ik wil iedereen uitnodigen om op een bijzondere manier een steentje bij te dragen aan dit geweldig mooie doel. Een doel dat het Verbeeten Fonds mede dank zij ons kan realiseren. Wat is er nu mooier om dit soort dingen samen te doen? Het spektakel, de spanning, ontspanning, emoties en de euforie aan het einde van een memorabele dag. Stel je toch eens voor dat we zomaar de 100.000 euro grens doorbreken met z’n allen. Dat moet een machtig moment zijn als dat lukt.”

“Wat ik alle deelnemers op 7 april wil meegeven is een moment om niet makkelijk te vergeten. Een dag met een lekker zonnetje op je bolletje, hier en daar een wolkje waar je dierbare eerste rang op kan zitten om JOUW te zien, terwijl je met tranen in je ogen over de finish komt. Mooier kan niet, toch?!”

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close