Tussenstand: €4.940
Doneer!
Deelnemers: 53
Doe mee!
Editie 2019

TTM2017 voor Verbeeten Fonds

Het Verbeeten Fonds was ook dit jaar het goede doel van de Tilburg ten Miles. We zijn enorm blij met het mooie bedrag van maar liefst €2.864,- dat wij hebben ontvangen.
Henk van Doremalen (TTM): ‘’Wij geven bij ons evenement al jarenlang een maatschappelijke organisatie de mogelijkheid om aandacht en geldmiddelen te regelen rondom ons evenement.  De organisatie zoals het Verbeeten Fonds steunen we graag: ze hebben vanuit het Verbeeten Instituut een relatie met Tilburg en ze waren zelf heel actief om goed in beeld te komen. Via onze inschrijfmodule voor de TTM hebben we de mogelijkheid om (de meer dan 12.000) deelnemers een donatie te laten doen. Die opbrengst schenken we uiteraard aan het Verbeeten Fonds.’’

Bart Franken (Verbeeten Fonds): “Het Verbeeten Fonds dankt de organisatie van de Tilburg Ten Miles voor de mooie cheque. En daarmee ook alle deelnemers en sponsoren! Met deze bijdrage kunnen we samen met de opbrengst van de jaarlijkse Verbeeten Challenge nog meer onderzoek doen naar patiëntvriendelijke behandelmethodes voor mensen met kanker. Drie jaar lang mochten wij het doel van de TTM zijn. De komende jaren zullen wij ons blijven manifesteren tijdens dit schitterende evenement. Hopelijk mogen wij veel lopers verwelkomen op zondag 8 april 2018 tijdens de Verbeeten Challenge met de naam van ons Instituut Verbeeten op het shirt.”